Specijalna oprema

Specijalna SPY oprema

Specijalni spy softveri i oprema su pravi izbor kada vam je potrebno da na suptilan i nenametljiv način nadgledate i zaštitite ljude ili imovinu. Nisu retke ni situacije kada želimo da budemo sigurni da je naša lična privatnost zaštićena ili da je poverljivost podataka sa kojima mi ili naše preduzeće raspolažemo zagarantovana. Uz naše sisteme vaša privatnost je sigurna, a nadzor doma, dece, poslovnih i drugih objekata i vozila je olakšan i neprimetan.

Laka provera stanja na lokaciji

Za one koji provode puno vremena daleko od doma ili kancelarije, informacije koje mogu da se dobiju uz pomoć specijalnih softvera, prislušnih uređaja i kamera mogu da budu od neprocenjive vrednosti. Uz umrežavanje sa postavljenim sistemom snimajućih uređaja, postaje jednostavno proveriti kako su i sa kim su deca koja ostaju kod kuće, i da li se u Vašem odsustvu sa radnog mesta dešava nešto što bi moglo značajno da naškodi poslu, ili je sve mirno i pod kontrolom i onda kada niste prisutni.

Sakrivena infrastruktura

U skladu sa zahtevima i potrebama klijenta, biramo i preporučujemo adekvatnu opremu i raspoređujemo je u željeni objekat. Našim klijentima na raspolaganju su specijalni softveri, mikro kamere, bubice i prisluškivači najnovije generacije koji su sakriveni u najrazličitijim svakodnevnim predmetima. Takođe, možemo da Vam obezbedimo i ometače signala koji služe da onemoguće tuđe uređaje kao što su bubice, prisluškivači ili mobilni telefoni koji su možda uneti u objekat bez vašeg znanja.

SOFISTICIRANA REŠENJA

Specijalni softveri i oprema su nešto o čemu javnost malo zna, a nude mnogo mogućnosti. Specijalno preduzeće za bezbednost MTV Electronic već dugi niz godina radi sa najnovijim i najboljim tehnologijama u ovom sektoru. Na raspolaganju su Vam: USB ključ za pristup računarima koji su zaštićeni lozinkom, specijalni softver za telefone, minijaturni mikrofoni, različite mikro kamere, GSM kontrola i praćenje vozila...

ZAŠTITA OD PRISLUŠNIH UREĐAJA

Poželjno je posedovati vrhunsku tehnologiju, ali još je poželjnije znati kako da se odaberu i rasporede odgovarajuće komponente i kako da se upotrebe tako da se dobije najkvalitetniji pregled stanja. Kako industrijska špijunaža nije redak slučaj, kada ulazite u novi objekat ili prostorije za koje ne znate ko je koristio pre vas, dobra je ideja da novi prostor proverite i ’očistite’.


Veliko iskustvo u postavljanju skrivenih infrastruktura i u čišćenju prostorija od prethodno postavljenih uređaja je ono što nas čini specijalistima za ovu oblast.

Ostale usluge