O nama

Još od 2004. MTV electronics donosi kompletna rešenja za obezbeđenje i nadzor objekata.

Mi smo specijalizovano preduzeće za bezbednost i već dugi niz godina uspešno se bavimo zaštitom imovine i lica uz upotrebu široke lepeze sofisticiranih tehnoloških rešenja.

Naša rešenja zadovoljavaju potrebe kako rezidencijalnih, tako i privrednih i industrijskih namena. Za naše klijente obezbeđujemo najrazličitije tipove objekata: privatne domove, preduzeća i kompanije različitih veličina, državne institucije, lance kafeterija...

NAŠE USLUGE

Kroz kombinaciju najnovijih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva naših inženjera, dolazimo do kompletnih, integrisanih bezbednosnih rešenja za svakog klijenta. Za Vas biramo najkvalitetniju opremu koju raspoređujemo i ugrađujemo na efikasan i ekonomičan način, kako biste ostvarili uštedu a dobili najbolji rezultat za svoj novac, bez nepotrebnih dodatnih troškova.

MTV electronic nudi usluge tehničkog obezbeđenja, monitoringa video i alarmnih sistema, kao i detekcije i uklanjanja ili ugradnje specijalne, skrivene opreme za nadzor. Takođe, mi instaliramo i umrežavamo računarske mreže i u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima projektujemo i ugrađujemo Smart Home sisteme.

SA VAMA OD IDEJE DO POSLEDNJEG DETALJA

Mi ne verujemo u šablone i zato po urađenoj proceni stanja i tačaka ugroženosti za svaki objekat razvijamo predlog jedinstvenog bezbednosnog rešenja. Projektna rešenja pravimo tako da odgovore na zahteve i potrebe klijenata, ali uz optimalnu upotrebu i raspored odabrane tehničke opreme. Izvodimo sve radove potrebne uspostavljanje sistema tehničke zaštite, od projektantskih rešenja, preko pripreme i ugradnje, do umrežavanja i održavanja sistema i supervizije. MTV eletronic poseduje sve potrebne, važeće sertifikate i licence.

MONITORING 24/7

Svaki obezbeđeni objekat povezan je sa našim monitoring centrom koji je uvek aktivan, i posebno angažovan kada znamo da su naši klijenti daleko, na putu ili odmoru. Operativni centar organizovan je tako da prati svaku, pa i najmanju promenu statusa bezbednosti na objektu, a mi smo tu da na sve pravovremeno i pravilno reagujemo, u skladu sa propisanim procedurama.

BESPLATNA BEZBEDNOSNA PROCENA

Sve usluge koje nudimo su detaljno opisane ovde na sajtu, a mi smo tu i za sva Vaša dodatna pitanja i detalje koji vas zanimaju. Kontaktirajte nas putem mejla ili telefonom i jednostavno i bez ikakvih obaveza zakažite besplatan sastanak i procenu stanja na lokaciji. Na Vaš upit naši iskusni stručnjaci će izaći na lokaciju i besplatno izvršiti procenu potreba, stepena ugroženosti i bezbednosnih rizika i predložiti najbolje rešenje za Vašu jedinstvenu situaciju.

Sertifikati

Kvalifikovani smo za sve delatnosti koje obavljamo od strane proizvođača sa čijim komponentama radimo, i posedujemo sve potrebne licence i sertifikate za izvođenje radova, od pripreme preko montaže i instalacije, do završetka projekta i puštanja sistema u rad. Naši zaposleni visoko su obučeni kada su u pitanju procedure u oblasti video nadzora i monitoringa bezbednosnih sistema i znaju kako da pravovremeno reaguju i zaštite Vašu imovinu, i, kada je to potrebno brzo angažuju nadležne državne službe sa kojima imamo dugu i dobru saradnju.

Reference

Čak i više od preporuka klijenata, o nama govori činjenica da je u pitanju porodični biznis i da nas lako možete naći na istom broju koji koristimo od početka poslovanja. Smatramo da je postprodajno održavanje sistema i komponenti jednako važno kao i sama instalacija, i trudimo se da uvek budemo tu za naše saradnike. Zbog toga lista naših klijenata stalno raste, i na njoj se mogu videti najrazličitiji objekti, od velikih institucija, ugostiteljskih i prodajnih objekata, preko obrazovnih ustanova do privatnih lica koja obezbeđuju i unapređuju svoj dom. Našu reference listu možete pogledati ispod.

Institut bezbednosti