Monitoring centar

monitoring alarmnih centrala

MTV monitoring centar postoji jer je našim klijentima potrebno da znaju da su njihova imovina i najmiliji uvek bezbedni. Kada niste prisutni, kada radite, spavate ili putujete, kada ste van dometa ili vam ’pukne’ baterija ... mi smo tu da reagujemo brzo i adekvatno. Obezbeđeni objekti su pod nadzorom 24 sata, 7 dana u nedelji, a naši operateri su obučeni da isprate svaki događaj od malih promena (nestanka struje, neispravnosti komponenti, aktiviranja ili deaktiviranja sistema) do većih bezbednosnih rizika, i reaguju u skladu sa propisanim procedurama.

Monitoring alarmnih centrala

Ova vrsta nadzora predstavlja najbolje rešenje za rezidencijalne korisnike i uopšte manje objekte i preduzeća koja nemaju službu fizičkog obezbeđenja prisutnu na lokaciji. Udaljeni nadzor alarmnih centrala može se povezati putem fiksne, GSM mobilne telefonije ili IP interneta. Svaki sistem ima svoje prednosti, pa je alarm povezan putem fiksne telefonije pouzdaniji zbog fizički stabilnijeg prenosa signala kablom, dok internet ili mobilna telefonija znaju da singnal dostave par sekundi brže.

Izmešteni video nadzor

Namenjen je korisnicima koji žele da se dodatno obezbede, a da pritom zadrže svoj komfor i privatnost izmeštanjem nadzora iz zaštićenog objekta. Zahvaljujući razvoju ICT tehnologije danas smo u mogućnosti da bez prekida pratimo video nadzor iz MTV Operativnog centra, i omogućimo Vam da na ovaj način izbegnete značajno povećanje troškova koje nadzor na lokaciji nosi. Uz video monitoring dobija se veća bezbednost objekta koji je potpuno pregledan u svakom trenutku i onemogućava se sabotiranje rada monitoring centra.

Kontrola i evidencija pristupa

Tehničko obezbeđenje u vidu kontrole pristupa i softveri za analizu podataka koje koristimo našim korisnicima pružaju neograničene mogućnosti. Kontrola pristupa omogućava nam da odredimo kome je gde dozvoljeno da boravi i kada, bilo da su u pitanju stanari, posetioci ili zaposleni, ali i da lako dodeljujemo ovlašćenja i unosimo izmene. Sistem uspostavljamo uz pomoć različitih tehnologija kontrole kao što su šifratori, biometrijski uređaji i pametne kartice, a svi podaci se potom slivaju u specijalizovani softver. Na ovaj način moguća je laka evidencija radnog vremena, precizan uvid kada zaposleni dolaze i odlaze i gde se kreću, obračun radnih sati i automatsko obračunavanje zarada, kao i izrada izveštaja i analiza događaja.

Ostale usluge