Alarmni sistemi

alarmni sistemi - sistemi protiv provale

Alarmni sistemi su jedna od najčešće biranih mera tehničke zaštite zbog toga što su izuzetno pouzdani, diskretni i mogućnosti primene su velike. Uz adekvatan alarmni sistem, Vaša imovina i Vaši najmiliji su zaštićeni i bezbedni 24 časa, 7 dana u nedelji. Za svakog klijenta izrađujemo bezbednosnu procenu i jedinstveno projektno rešenje i biramo najbolju opremu, a zatim ugrađujemo kompletne alarmne sisteme koje povezujemo i umrežavamo sa softverskim rešenjima. Na ovaj način, možete da budete sigurni da je vaš objekat bezbedan i da će svaki događaj biti na vreme primećen i signaliziran, na licu mesta ili putem našeg operativnog centra.

Najbolje od savremene tehnologije

Na raspolaganju imamo veliki izbor komponenata, najrazličitije vrste senzora, različite komande, alarmne centrale i drugo. Po želji korisnika, kombinujemo i ugrađujemo senzore pokreta, loma stakala, senzore koji reaguju na vodu i dim. Status bezbednosti zaštićenog objekta lako možete i sami da pratite uz pomoć interfejsa koji je prilagođen korisniku i lak za upotrebu, a nova tehnološka rešenja omogućavaju napredne funkcije kao što su bežično rukovanje i praćenje sistema preko mobilnih uređaja.

Obezbedjeni... gde god da ste

24-časovni nadzor iz monitoring centra (link na stranicu: Monitoring centar) je deo naše standardne usluge, i baš ova opcija je ta koja Vam donosi miran san. Naši zaposleni su tu da pravovremeno i pravilno reaguju na sve signale, od situacija kada se oglasi alarm jer je bezbednost objekta ugrožena, do specifičnih situacija kao što su nestanak struje ili pad napona u okviru alarmnih sistema. Posebno popularna u poslednje vreme je opcija Pet Immunity, koji izuzima vaše ljubimce iz bezbednosnog sistema i čini da detektori pokreta na njih ne reaguju i ne prijavljuju ih kao opasnost. Pozovite nas i zakažite besplatnu procenu tačaka ugroženosti, stanja i potreba objekta.

Ostale usluge